Wordt de beste versie van jezelf

Activeer het zelfherstellend vermogen en verruim je bewustzijn met de cursus Schumann Resonantie.

De cursus Schumann Resonantie

Cursus Schumann Resonantie wordt met veel enthousiasme en actuele updates gegeven, vooral omdat we zien dat cursisten zichzelf hervinden en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe we er een betere wereld van kunnen maken en te beginnen bij jezelf.

Creëer je zelfgenezende vermogen en het bewust worden met de Cursus Schumann Resonantie.

Hoe blijf jij sterk in deze tijd, waarin er zoveel gebeurt en er elke dag zoveel verandert? Veranderingen bij jezelf en om je heen. Hoe zorg je ervoor dat je overeind blijft in deze tijd vol onzekerheid? 

De trillingsfrequentie van de aarde verandert en wordt steeds hoger, dat is voor sommige mensen voelbaar maar voor anderen wat minder. Je ziet het veel als je om je heen kijkt. Er verandert erg veel en steeds meer. Misschien voel je het aan jezelf, dat er nu erg iets daadwerkelijk mag veranderen alsof je op het keerpunt van je leven staat. Terecht gekomen in een burn-out, fysieke klachten, maar weet je niet waar het vandaan komt. Je relatie onder druk, bevind je je in een werksituatie die je eigenlijk niet meer wilt wat moet je dan?

Het zijn dingen in je leven die niet voor niets op je weg komen. Niets is toeval. Het is tijd voor veranderingen, maar je weet niet hoe en of je de juiste keuze maakt. De enige die dat weet en beseft dat ben jij. Er zit zoveel in je hoofd en dan is het lastig om die keus te maken en te voelen of je de juiste keuze maakt met je hoofd. Kom weer in contact met jezelf dat verandert alles.

Ben jij bereid om deze verandering aan te gaan en met andere gedachten te gaan denken? Ben je bereid om je oude levenswijze los te laten om bij jezelf te komen. Bij de liefde in jezelf om van daaruit met een geheel ander bewustzijn de wereld in te kijken? 

Het is tijd voor de grote verandering in de wereld en in jezelf om naar een Nieuwe tijd te gaan. Die Nieuwe tijd ligt voor ons en komt langzaam steeds dichterbij. De mensen worden zich steeds meer bewust van onder andere voeding, de farmacie, mind-control, enz. We gaan zelf op onderzoek uit en nemen niet alles meer voor waar aan. We gaan zelf steeds meer voelen wat voor onszelf waar is en hoe het voor ons voelt.

We gaan mee in de energie verandering op aarde of we nou willen of niet, het gebeurt gewoon. De vraag is; “geef jij jezelf over en ga je mee met de stroming van het leven of verzet je je tegen alles”. Hou jij je vast aan alles wat er was en blijf je steeds naar de ander kijken wat die doet of doe je waar jij in geloofd. Ik voel het als mijn missie dat ik mee ga in deze energieverandering en de mensen op hun weg begeleid en help om zelf de weg naar binnen te vinden en zich durven over te geven aan een nieuwe tijd van veranderingen in het bewustzijn.