De cursus

Activeer het zelfherstellend vermogen en verruim je bewustzijn met de cursus Schumann Resonantie.

De cursus

De Cursus Schumann Resonantie is een educatief programma dat zich richt op het begrijpen en ervaren van de Schumann Resonantie, een natuurlijk fenomeen in de elektromagnetische frequenties van de aarde. Deze cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om dieper inzicht te krijgen in de wetenschap achter de Schumann Resonantie, de effecten ervan op ons welzijn en hoe we deze resonantie kunnen gebruiken om ons zelfherstellend vermogen te activeren.

Tijdens de cursus kunnen verschillende onderwerpen worden behandeld, zoals:

Wetenschap en achtergrond: Leer over de oorsprong, meting en betekenis van de Schumann Resonantie in relatie tot de aarde en het menselijk lichaam. Ontdek de rol van deze resonantie in ons ecosysteem en hoe het verband houdt met ons welzijn.


Effecten op ons welzijn: Ontdek hoe de Schumann Resonantie van invloed kan zijn op ons fysieke, mentale en spirituele welzijn. Leer hoe het ons stressniveau kan beïnvloeden, ons energieniveau kan verhogen, ons bewustzijn kan verruimen en ons kan helpen bij het bereiken van diepere meditatiestaten.
Toepassing in het dagelijks leven: Leer praktische technieken en oefeningen om de Schumann Resonantie in je dagelijkse routine te integreren. Dit kan onder meer het luisteren naar binaurale beats, meditaties, ademhalingsoefeningen en het creëren van een energetische verbinding met de aarde omvatten.


Zelfherstellend vermogen activeren: Ontdek hoe de Schumann Resonantie ons zelfherstellend vermogen kan stimuleren en het natuurlijke genezingsproces van ons lichaam kan ondersteunen. Leer hoe je je energieveld kunt reinigen, blokkades kunt opheffen en een staat van harmonie en balans kunt bevorderen.


Wij verbinden ons tijdens de cursus door middel van de Schumann Resonantie. Ik ben opgeleid trainer/coach door Anton Teuben en de Schumann Resonantie. 

In de online en fysieke cursussen laten we je opnieuw vrijheid in het hoofd geven bij het maken van keuzes, de juiste contacten behouden, gezond en gelukkig leven en bij jezelf te blijven ten alle tijden.

De integratie van de Schumann resonantie biedt bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

Wanneer je in je leven te maken hebt gehad, of nog hebt, met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips (buitenaardse contracten), mind-control, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann Resonantie een eenvoudige en effectieve methode. 

Als dit op jou van toepassing is, helpen wij je héél graag!

Live Cursus Schumann Resonantie

Activeer het zelfherstellend vermogen en verruim je bewustzijn met de cursus Schumann Resonantie.
200
175
  • Vrij 29 en Za 30 September 2023
  • van 10.00 tot 16.00 uur
  • Live in Rijsbergen ( Noord-Brabant)
  • Incl. lunch, koffie, thee en water
Nog 5 plaatsen vrij

Online Cursus Schumann Resonantie

Activeer het zelfherstellend vermogen en verruim je bewustzijn met de cursus Schumann Resonantie.
175
  • Za 21 en Zo 22 Oktober 2023
  • van 10.00 tot 16.00 uur
  • Online
Nog 6 plaatsen vrij