Mijn naam is Tamara Veraart

Ik ben ‘de dochter van de melkboer’. Mijn pa ging met de SRV-wagen langs de deuren. Ik rolde als jong grietje het verkoopvak in, de afgelopen elf jaar heb ik met duizenden mensen 1 op 1 gesprekken gehad en offline en online geholpen om hun bedrijf te laten groeien. 

Nu help ik met mijn healingwerk particulieren en ondernemers om gezondheidsklachten op te lossen en weer in hun kracht te staan, zodat ze moeiteloos groeien naar de vrijheid in hun leven en bedrijf.

Mijn zielsmissie heeft zich geopenbaard en daarom sta ik nu volledig in mijn kracht, bevrijdt van oude overtuigingen en systemen. Ik ben oprecht zielsgelukkig en heel vrij en blij , alles stroomt weer in mijn leven en heb rust.

Ik help jou om jouw pijn aan te kijken, om die te transformeren naar een VRIJER LEVEN en dat je ook weer gelukkig en blij bent!

Mijn verhaal

Heel mijn leven heeft in het teken gestaan van pleasen voor anderen door eenzaamheid en strijd in mezelf. Ik raakte daardoor mezelf helemaal kwijt en had vaak fysieke klachten

Op een gegeven moment werkte ik mijzelf zo diep de put in, dat ik niets anders kon dan eruit klimmen. Vanaf dat moment kwam de ene les na de andere op mijn pad. Het was tijd om alles aan te kijken. Alle pijn, alle trauma’s en alle eenzaamheid.

Ik had niets meer te verliezen. Zeker niet na het overlijden van mijn moeder in Augustus 2018 en mijn vader in Juli 2021. Daardoor word je pas echt op jezelf teruggeworpen.

Mijn vader was mijn grootste voorbeeld waar ik het oud patroon van pleasen en zorgen voor de ander had overgenomen, om maar lief gevonden te worden.

Beetje voor beetje ben ik laagjes en maskers gaan afpellen. Naar binnen gaan keren. Gaan ontdekken wie Tamara nu eigenlijk is.

Toch kijk ik positief terug op deze periode in mijn leven want achteraf bleek dit één groot cadeau te zijn. Om te begrijpen en te accepteren waarom ik mezelf kwijt was, moest ik namelijk eerst naar mijn binnenwereld.

 

De afgelopen 8 jaar heb ik diverse verdiepende opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, coaching, hoogsensitiviteit en bewustzijn.  

Toen begon mijn echte transformatieproces en heeft het mijn leven volledig veranderd. De opleidingen bevatten thema’s zoals  voorouder healing, opschonen van de familielijnen.  Bij de Lichtwerkersacademie opleidingen gevolgd zoals Karmic healing sessies geven, opschonen van karma uit vorige levens en dit leven, tijdlijnhealing en Inner-Child sessies.

Ik heb de cursus Schumann Resonatie gedaan wat de echte verbinding gaf. Meteen daarna de opleiding trainer/coach bij Anton Teuben gevolgd, om zelf de cursus de kunnen geven. Ik ben als trainer aangesloten bij het SIN: Schumann Instituut Nederland www.schumanninstituut.nl  en help nu mensen om de Schumann Resonantie te integreren in hun systeem. En tussendoor elke dag heel hard aan mezelf werken en blijven aankijken om de beste versie van mezelf te blijven.

Ik leerde begrijpen dat wij allemaal trauma’s hebben! En dat de enige manier om trauma’s op te lossen, ze aankijken, is. En dat je dit het beste kunt doen met de juiste begeleiding, door iemand die je begrijpt, die de weg naar die innerlijke vrijheid kent.

Alle antwoorden vind je in jezelf!